constructiewerk

Onder onderstaande kopjes staan een aantal verschillende soorten werkzaamheden die wij verrichtten.
Voor de meest uiteenlopende toepassingen verrichten wij constructiewerkzaamheden voor kleine onderdelen t.b.v. bouw tot complete staalconstructies.

Wij kunnen door samenwerking met meerdere bedrijven u een compleet pakket aanbieden van inmeten, tekenen, maken en complete montage.
Door de korte lijnen binnen ons bedrijf en no-nonsense mentaliteit zijn wij een prima partner.

Staalconstructies

Bij staalconstructies kunt u denken aan de kleinere staalconstructies voor uitbouwen en verbouwen, denk hierbij aan stalen portalen, liggers, kolommen e.d.

Ook leveren en monteren wij complete tussenvloeren in bedrijfshallen inclusief trappen en hekwerken.

Stalen spanten van eenvoudige rechte spanconstructies tot complexe constructies.

Tevens zijn wij bezig een aparte RVS afdeling op te zetten waar wij voor onze klanten specialistische RVS constructies kunnen construeren.

Klik hier voor foto’s van voorbeelden

PLAATWERK / SCHOPPLATEN / HOEKBESCHERMERS

Plaatwerk
Wij kunnen in eigen beheer plaatmateriaal knippen en zetten tot een maximale lengte van 3 meter. Wij vervaardigen uit plaat geknipte en gezette kasten, dorpels, beschermhoeken, vensterbanken, keukenafwerkingen etc.
Dit alles in allerlei soorten materiaal als RVS, messing en aluminium.

Schopplaten
sinds jaar en dag leveren wij schopplaten in elk gewenste uitvoering, met sparingen, wel of niet voorzien van montagegaatjes. Schopplaten worden over het algemeen uitgevoerd in RVS geslepen k320 maar andere materialen zoals aluminium, verzinkte plaat of messing behoren ook tot de mogelijkheden.

Hoekbeschermers
hoekbeschermers zijn er in diverse uitvoeringen geknipt en gezet uit plaat materiaal. Ook hiervoor geldt zowel in RVS, aluminium, staal of messing leverbaar.
Wel of niet voorzien van montagegaatjes.
Veel voorkomende maten zijn hoeklijn 50x50 mm, 30x30 mm en 25x25 mm.
De hoekbeschermers zijn in elk gewenste maat te leveren tot een maximale lengte van 3000 mm

Klik hier voor foto’s van voorbeelden

Trappen

Brand-, steek- en spiltrappen worden in samenspraak met de klant op maat gefabriceerd. Uiteraard zijn extra voorzieningen zoals een bordes of afsluitmogelijkheden ook mogelijk.

Van het inmeten tot en met de montage wordt alles voor u geregeld.

Binnen- en buitentrappen zijn in vele denkbare uitvoeringen leverbaar, met of zonder tussenbordes. De trappen kunnen gepoedercoat worden, maar uiteraard zijn ook andere afwerkingstechnieken mogelijk (klik deze link aan voor bewerkingen en conserveringen).

Broecks bv is sterk in het produceren en monteren van `klein staalwerk´ als aanvulling voor de hoofdstaalconstructie. Ook leveren wij trappen en bordessen in combinatie met leidingbruggen en roostervloeren (veelal voor de petrochemische industrie).

Of het nu gaat om tranenplaten, bordessen of roosters met verschillende maaswijdtes: wij hebben de kennis en ervaring in huis om vele verschillende producten te leveren!!

Klik hier voor foto’s van voorbeelden

Bordessen

Wij kunnen uit zowel staal, roestvast staal en aluminium diverse bordessen maken voor kantoor- en winkelpanden, fabriekshallen etc. De bordessen kunnen wij voorzien van allerlei soorten hekwerken. De bordesvloeren kunnen ook vloeistofdicht worden geleverd.

Alles dus geheel volgens de wens van de klant!!!

Hiervoor geldt ook weer dat wij ter plaatse kunnen komen inmeten, het in onze fabriek maken en vervolgens kunnen monteren.

Klik hier voor foto’s van voorbeelden

Hekwerken

Voor zowel bedrijven als particulieren leveren en monteren wij diverse hekwerken.

Er zijn vele mogelijkheden, klassieke 'boog' hekwerken, verschillende materialen, gepoedercoat of thermisch verzinkt, van tuinhek tot beveiligingshekwerk.

Klik hier voor foto’s van voorbeelden

ANTIKLIMBEVEILIGING

Inbraakgevoelige plaatsen vragen om een resultaatgerichte oplossing. Denk hierbij aan toegangs-/vluchttrappen, gangen, steegjes.
Hiervoor maken wij specifiek voor de situatie toegespitste oplossingen, zoals het aanbrengen van geperforeerde beplatingen tegen spijlen hekwerken en deuren, prikkeldraadsteunen, afrasteringen, voor elke situatie is wel een oplossing te bedenken!

Klik hier voor foto’s van voorbeelden

speciale objecten

In opdracht van kunstenaars, landschapsarchitecten of bijvoorbeeld de gemeente fabriceren wij diverse objecten zoals beelden, schalen, cortenstalen objecten etc.

Hieronder ook een aantal artikelen uit de media die over speciale objecten geschreven zijn (indien u er op klikt wordt het artikelen geopend)
- Bank boulevard
- Nieuwe trappen op de Grebbeberg

Klik hier voor foto’s van voorbeelden

cortenstaal

Cortenstalen bruggen geheel naar wens van de ontwerper/architect. Wij hebben diverse bruggen mogen leveren/fabriceren voor o.a. Natuurmonumenten, Utrecht Landschap (ontwerpen Wim Wijsman), provincies/gemeentes / Dienst Landelijk Gebied en bij Particulieren.

Cortenstalen trappen geheel gelaste elementen van 1000 tot 12.000 mm breed of alleen gezette treden die in het landschap geplaatst worden. Wij hebben dit o.a. uitgevoerd in Rhenen/de Grebbeberg, diverse objecten Floriade en op diverse locaties door heel Nederland.

Cortenstalen kantopsluitingen in elke gewenste vorm van enkele meters tot kilometers. In elk gewenste hoogte en dikte, met grondpen verankering of "zelf" supporting. Wij hebben dit recent uitgevoerd bij:

- De Kromhout Kazerne te Utrecht voor Ballast Nedam
- op diverse landgoederen van Natuurmonumenten en het Utrechts Landschap en
- voor diverse landschapsarchitecten en Groenvoorzieningsbedrijven.

Klik hier voor foto’s van voorbeelden

Constructiewerk

Staalconstructies

Bij staalconstructies kunt u denken aan de kleinere staalconstructies voor uitbouwen en verbouwen, denk hierbij aan stalen portalen, liggers, kolommen e.d. Lees verder

Trappen

Brand-, steek- en spiltrappen worden in samenspraak met de klant op maat gefabriceerd. Uiteraard zijn extra voorzieningen zoals een bordes of afsluitmogelijkheden ook mogelijk. Lees verder

Cortenstaal

Cortenstalen bruggen geheel naar wens van de ontwerper/architect. Wij hebben diverse bruggen mogen leveren/fabriceren voor o.a. Natuurmonumenten, Utrecht Landschap (ontwerpen Wim Wijsman), provincies/gemeentes / Dienst Landelijk Gebied en bij Particulieren. Lees verder

Plaatwerk/Schopplaten en Hoekbeschermers

Wij kunnen in eigen beheer plaatmateriaal knippen en zetten tot een maximale lengte van 3 meter. Wij vervaardigen uit plaat geknipte en gezette kasten, dorpels, beschermhoeken, vensterbanken, keukenafwerkingen etc. Lees verder

Bordessen

Wij kunnen uit zowel staal, roestvast staal en aluminium diverse bordessen maken voor kantoor- en winkelpanden, fabriekshallen etc. De bordessen kunnen wij voorzien van allerlei soorten... Lees verder

Hekwerken

Voor zowel bedrijven als particulieren leveren en monteren wij diverse hekwerken.. Lees verder

Anti-klimbeveiliging

Inbraakgevoelige plaatsen vragen om een resultaatgerichte oplossing. Denk hierbij aan toegangs-/vluchttrappen, gangen, steegjes.. Lees verder

Speciale objecten

In opdracht van kunstenaars, landschapsarchitecten of bijvoorbeeld de gemeente fabriceren wij diverse objecten zoals beelden, schalen, cortenstalen objecten etc. Lees verder

Bewerkingen

Conserveringen

Soorten conserveringen

Stalen onderdelen worden geconserveerd om de levensduur te verlengen. In principe zijn er 3 soorten conserveringen:
1. natlakken
2. poedercoaten en
3. thermisch verzinken
4. schooperen of metalliseren

Onderhoud en reparatie

Wij voeren diverse onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld poorten, hekwerken en stalen hang- en sluitwerken. Dit voor o.a. woningbouwverenigingen, VVE's, industrie en particulieren.

Wij voeren allerlei reparatiewerkzaamheden uit aan alles wat van staal en aluminium is.